ЗПЗ (Западна промишлена зона) Пивоварен завод
Варна,
България
27.9118058
43.2166452
UserLikes
Име: МАГАЗИНИ MANIA
Адрес: Варна, ЗПЗ (Западна промишлена зона) Пивоварен завод
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.shmania.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Магазини - облекла
Дейност:

Търговията с дрехи втора употреба

Ключови думи: дрехи втора употреба на едро, франчайз с дрехи втора употреба, дрехи втора употреба, магазин мания, франчайз мания


Файлове


Сподели във Facebook



За нас

МАГАЗИНИ MANIA ® е най-голямата верига в България и една от водещите в Източна Европа в търговията с дрехи втора употреба.


Още с откриването на първия ни магазин през 1996 г. в град Варна се заражда идеята, че пазаруването при нас може да се превърне във вълнуващо приключение, завладяваща страст или шопинг терапия, от която обикновеният човек да се почувства истински щастлив, без това да е свързано с харченето на много пари. Това е основната причина днес нашите 32 уютни магазина да радват хората в 19 български града, а от 2008 г. да стъпим и в румънската столица Букурещ.


Магазини Mania® са неделима част отMANIA TEAM - търговска организация с над 400 човека персонал. Тук при нас отношението към клиента е същото, както към всеки един служител - честно, коректно и уважително. Позитивният подход, работата в екип, професионализмът и стремежът към промяна са наши основни ценности и причина за нашия

МАГАЗИНИ MANIA
успех.


Това, което прави магазините ни по-различни, е желанието да изградим едно искрено приятелство с клиентите. В това приятелство се корени типичната атмосфера и дух, който притежаваме само ние - Духът на Мания. Благодарение на всичко това днес, след 15 години, магазини Mania® се ползват с добро име в обществото - като място, което носи радост на обикновените хора.


Към MANIA TEAM принадлежат още запазените търговски марки Мания Дом, Миш-Маш и МОККА OUTLET. Централният офис и производствената база се намират в гр. Варна. Ръководството на фирмата е поверено на осем членен управителен съвет, начело с изпълнителен директор. Основател и собственик на MANIA TEAM е г-н Севдалин Спасов.


Наред с търговската дейност, фирмата развива и хуманитарна дейност, насочена към финансово и материално подпомагане на помощни домове за деца и възрастни хора, събиране на средства за деца, нуждаещи се от скъпо лечение и др.

 


Открийте ни в Google+